Печен зелен фасул с дижонска горчица
Зелен фасул, печен до съвършенство, с дижонска горчица за перфектно допълнение на вкусовете.
Време за подготовка: 5 minutes mins
Време за готвене: 5 minutes mins
Общо време: 10 minutes mins
Тип ястие: Гарнитура
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Веган
- 4 чаши зелен фасул, почистен
- 1 с.л дижонска горчица
- 2 ч.л зехтин
- 2 ч.л червен винен оцет
- 2 ч.л пресен естрагон,
нарязан
- ½ ч.л чесън на прах
- 1 ч.л кошерна сол
- ½ ч.л черен пипер
Поставете скарата в кошницата на фритюрника COSORI.
Изберете функцията Предварително загряване,след което натиснете Старт/Пауза
Смесете зеления фасул с дижона, зехтина, оцета,естрагона, чесъна на прах, солта и черния пипер.
Поставете зеления фасул върху предварително загрятата скара.
Изберете функцията Печене, настройте температурата на 210 °C и времето на 3 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
Извадете зеления фасул, когато е готов, и сервирайте.