Печен зелен фасул с дижонска горчица

Печен зелен фасул с дижонска горчица

Зелен фасул, печен до съвършенство, с дижонска горчица за перфектно допълнение на вкусовете.
Време за подготовка: 5 minutes
Време за готвене: 5 minutes
Общо време: 10 minutes
Тип ястие: Гарнитура
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Веган
Порции: 4

Нужни уреди

  • 1 Cosori Turbo Blaze

Съставки
  

  • 4 чаши зелен фасул, почистен
  • 1 с.л дижонска горчица
  • 2 ч.л зехтин
  • 2 ч.л червен винен оцет
  • 2 ч.л пресен естрагон,

    нарязан

  • ½ ч.л чесън на прах
  • 1 ч.л кошерна сол
  • ½ ч.л черен пипер

Начин на приготвяне
 

  • Поставете скарата в кошницата на фритюрника COSORI.
  • Изберете функцията Предварително загряване,след което натиснете Старт/Пауза
  • Смесете зеления фасул с дижона, зехтина, оцета,естрагона, чесъна на прах, солта и черния пипер.
  • Поставете зеления фасул върху предварително загрятата скара.
  • Изберете функцията Печене, настройте температурата на 210 °C и времето на 3 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Извадете зеления фасул, когато е готов, и сервирайте.
Ключови думи Веган