Френски тост с пълнеж

Френски тост с пълнеж

Френски тост с пълнеж – съвършеното начало на деня с пухкави слоеве сладост и вкус.
Време за подготовка: 4 minutes
Време за готвене: 8 minutes
Общо време: 12 minutes
Тип ястие: Закуска
Кухня: Френска
Ключови думи: Тост
Порции: 1

Нужни уреди

  • 1 Cosori Dual Blaze

Съставки
  

  • 1 филийка хляб бриош (с дебелина61⁄2 см) може да се замести с козунак
  • 113 г крема сирене
  • 2 яйца
  • 30 мл мляко
  • 30 мл сметана
  • 42 г захар
  • 5 г канела
  • 2 г екстракт от ванилия
  • спрей с мазнина
  • нарязан шамфъстък за гарниране
  • кленов сироп за сервиране

Начин на приготвяне
 

  • Изрежете прорез в средата на парчето бриош.
  • Напълнете вътрешността на разреза с крема сирене. Оставете настрана.
  • Разбийте заедно яйцата, млякото,сметаната, захарта, канелата и екстракта от ванилия.
  • Потопете пълнените френски тостове в яйчената смес за 10 секунди от всяка страна.
  • Напръскайте всяка страна на френския тост с маслен спрей.
  • Поставете френския тост директно в кошницата на Cosori , без скарата.
  • Изберете функцията Air Fry, настройте времето на 8минути, след което натиснетеStart/Pause (Старт/Пауза).
  • Извадете тоста, когато е готов.
  • Поднесете с нарязан шамфъстък и кленов сироп.
Ключови думи Тост