Макарони със сирене
Кремообразни макарони със сирене, приготвени до съвършенство. Всяка хапка е истинско удоволствие.
Време за подготовка: 20 minutes mins
Време за готвене: 22 minutes mins
Общо време: 42 minutes mins
Тип ястие: Печива
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Макарони
- 112 г макарони
- 236 мл прясно мляко
- 118 мл сметана
- 2 скилидки чесън, смлени
- ½ с.л дижонска горчица
- 1 ч.л кошерна сол
- ½ ч.л червен пипер
- 124 г твърдо сирене чедър, настъргано
- 83 г моцарела
- ½ с.л магданоз, нарязан за украса
Смесете макароните, млякото, сметаната и чесъна, дижонската горчица, солта, червения тпипер и половината от сирената в 7-инчовата форма за торта и разбъркайте, за да се смесят.
Поставете скарата в кошницата на фритюрника COSORI.
Изберете функцията Пиле, настройте температурата на 180°C и времето на 22 минути, след което натиснете Старт/Пауза, за да загреете.
Поставете тавичката за торта върху предварително загрятата скара.
Разбъркайте макароните и сиренето и добавете останалото сирене по средата на готвенето. Напомнянето за разклащане ще ви информира кога.
Извадете макароните със сирене, когато са готови, поръсете с магданоз и сервирайте.