Препоръчително време за готвене с фритюрници с горещ въздух Cosori

Програма
Продукт Температура (°C) Време (минути) Бележки
СТЕК  Телешки стек 205°C 6 минути Алангле
8 минути Средно изпечено
10 минути Добре изпечено
Хамбургер 205°C 10 минути
Телешки кюфтета 205°C 8 минути
Наденица 205°C 8-12 минути
Свински котлет, обезкостен 205°C 12-14 минути
Свински котлет, без кост 205°C 16-18 минути
МОРСКА ХРАНА Сьомга 175°C 8 минути
Тилапия 175°C 6-8 минути
Риба меч 175°C 8-10 минути
СКАРИДИ Скариди 190°C 6-10 минути Разклатете  
Джъмбо скариди 190°C 8-10 минути Разклатете  
БЕКОН Бекон 160°C 6-8 минути
Панчета 160°C 10 минути
Шунка 160°C 6 минути
ПИЛЕ Пилешки крилца 195°C 20-25 минути Разклатете  
Пилешко долно бутче 195°C 25 минути
Пилешко бедро, обезкостени, без кожа 195°C 20 минути
Пилешко бедро, с кости и кожа 195°C 20-30 минути
Пилешки гърди, обезкостени, без кожа 180°C 12-14 минути
ПЪРЖЕНИ КАРТОФКИ Картофи “уеджис” 175°C 25-30 минути Разклатете  
Пресни картофи 175°C 20-25 минути Обърнете 
Пържени картови, пресни  195°C 25-30 минути Разклатете  
Сладък картоф 195°C 25-30 минути Обърнете 
ЗЕЛЕНЧУЦИ Броколи 150°C 8 минути Разклатете  
Карфиол 150°C 10 минути Разклатете  
Тиквички 150°C 10 минути Разклатете  
КОРЕНОПЛОДНИ Моркови 205°C 12 минути Разклатете  
Брюкселско зеле 205°C 8 минути Разклатете  
Тиква 205°C 10 минути Разклатете  
Царевица 205°C 8-12 минути Обърнете 
ДЕСЕРТИ Муфни 150°C 15 минути
Кекс 150°C 30 минути
Кексчета 150°C 15 минути
Брауни 160°C 30 минути
ХЛЯБ Царевичен хляб 150°C 25-30 минути
Канелени ролца 165°C 15 минути
Тост сандвич 160°C 8 минути
Препечен хляб 160°C 8 минути
ЗАМРАЗЕНИ ХРАНИ Пилешки хапки 175°C 10 минути Разклатете  
Лучени кръгчета 175°C 10 минути Разклатете