Програма
|
Продукт |
Температура (°C) |
Време (минути) |
Бележки |
СТЕК |
Телешки стек |
205°C |
6 минути |
Алангле |
8 минути |
Средно изпечено |
10 минути |
Добре изпечено |
Хамбургер |
205°C |
10 минути |
|
Телешки кюфтета |
205°C |
8 минути |
|
Наденица |
205°C |
8-12 минути |
|
Свински котлет, обезкостен |
205°C |
12-14 минути |
|
Свински котлет, без кост |
205°C |
16-18 минути |
|
МОРСКА ХРАНА |
Сьомга |
175°C |
8 минути |
|
Тилапия |
175°C |
6-8 минути |
|
Риба меч |
175°C |
8-10 минути |
|
СКАРИДИ |
Скариди |
190°C |
6-10 минути |
Разклатете |
Джъмбо скариди |
190°C |
8-10 минути |
Разклатете |
БЕКОН |
Бекон |
160°C |
6-8 минути |
|
Панчета |
160°C |
10 минути |
|
Шунка |
160°C |
6 минути |
|
ПИЛЕ |
Пилешки крилца |
195°C |
20-25 минути |
Разклатете |
Пилешко долно бутче |
195°C |
25 минути |
|
Пилешко бедро, обезкостени, без кожа |
195°C |
20 минути |
|
Пилешко бедро, с кости и кожа |
195°C |
20-30 минути |
|
Пилешки гърди, обезкостени, без кожа |
180°C |
12-14 минути |
|
ПЪРЖЕНИ КАРТОФКИ |
Картофи “уеджис” |
175°C |
25-30 минути |
Разклатете |
Пресни картофи |
175°C |
20-25 минути |
Обърнете |
Пържени картофи, пресни |
195°C |
25-30 минути |
Разклатете |
Сладък картоф |
195°C |
25-30 минути |
Обърнете |
ЗЕЛЕНЧУЦИ |
Броколи |
150°C |
8 минути |
Разклатете |
Карфиол |
150°C |
10 минути |
Разклатете |
Тиквички |
150°C |
10 минути |
Разклатете |
КОРЕНОПЛОДНИ |
Моркови |
205°C |
12 минути |
Разклатете |
Брюкселско зеле |
205°C |
8 минути |
Разклатете |
Тиква |
205°C |
10 минути |
Разклатете |
Царевица |
205°C |
8-12 минути |
Обърнете |
ДЕСЕРТИ |
Муфни |
150°C |
15 минути |
|
Кекс |
150°C |
30 минути |
|
Кексчета |
150°C |
15 минути |
|
Брауни |
160°C |
30 минути |
|
ХЛЯБ |
Царевичен хляб |
150°C |
25-30 минути |
|
Канелени ролца |
165°C |
15 минути |
|
Тост сандвич |
160°C |
8 минути |
|
Препечен хляб |
160°C |
8 минути |
|
ЗАМРАЗЕНИ ХРАНИ |
Пилешки хапки |
175°C |
10 минути |
Разклатете |
Лучени кръгчета |
175°C |
10 минути |
Разклатете |