Разбийте заквасената сметана, водата и бакпулвера, чесън на прах, сол, лук на прах, червеният пипер и лютия червен пипер заедно в голяма купа. Добавете карфиола и разбъркайте, за да се покрие.
Поставете скарата в COSORI.
Изберете функцията Зеленчуци, настройте времето на 12 минути, след което натиснете Старт/Пауза, за да загрее.
Поставете карфиола върху предварително загрятата скара.
Разклатете кошницата по средата на готвенето. Напомнянето за разклащане ще ви информира кога.
Смесете всички съставки на сусамовото ранчо, с изключение на студената вода, в средно голяма купа.
Добавяйте студената вода лъжица по лъжица, докато консистенцията стане гладка, но не водниста.
Разбийте соса бъфало и разтопено томасло в голяма купа.
Извадете карфиола , когато е готов, и го разбъркайте, за да го намажете със соса бъфало.
Украсете със сусамовите семена и поднесете със сусамовия ранчо сос отстрани.