Go Back

Брауни

Брауни – пухкава наслада с богат шоколадов вкус, който топи сърцето.
Време за подготовка: 10 minutes
Време за готвене: 16 minutes
Общо време: 26 minutes
Тип ястие: Десерт
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Брауни
Порции: 7

Нужни уреди

  • 1 Cosori Turbo Blaze

Съставки
  

  • 12 с.л неосолено масло,

    разтопено

  • ¾ чаша кристална захар
  • чаша светлокафява захар
  • 2 яйца
  • 1 ч.л екстракт от ванилия
  • ½ чаша универсално брашно
  • ½ чаша какао на прах
  • ½ ч.л кошерна сол
  • 170 г полусладък шоколад на парченца

Начин на приготвяне
 

  • Поставете скарата във фритюрника COSORI.
  • Изберете функцията Предварително загряване,настройте температурата на 160 °C, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Разбийте разтопеното масло и захарта в средна купа, докато станат гладки и изсветлеят, след това прибавете едно по едно яйцата, а после и ванилията.
  • Пресейте брашното, какаото на прах и солта в захарната смес, след което добавете парченцата шоколад.
  • Застелете с пергаментова хартия тавичка с размери 20 x 20 см и изсипете тестото.
  • Поставете тавата за печене върху предварително загрятата скара.
  • Изберете функцията Печива, настройте температурата на 160 °C и времето на 16 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Извадете браунито, когато е готово, оставете го да се охлади за 10-15 минути, след което го отделете от тавата с помощта на пергаментова хартия.
  • Нарежете браунито на квадратчета и сервирайте.
Ключови думи Брауни