Поставете скарата в COSORI.
Изберете функцията Steak, настройте времето на 3 минути, натиснете Shake, за да премахнете автоматично напомняне за разклащане, след което натиснетеСтарт/Пауза за предварително загряване.
Поставете филийките багета върху предварително загрятата скара и ги намажете със зехтин.
Когато са готови, извадете парчетата багета. Повторете процеса на готвене с останалите парчета багета, докато всички се изпекат.
Извадете внимателно скарата от кошницата на фритюрника и поставете доматите,чесъна, шалота, 1 с.л. зехтин, мащерката,солта и пипера директно в кошницата.Разклатете, за да се смесят добре.
Настройте температурата на 205°C и времето на 12 минути, натиснете Разклащане, след което натиснете Старт/Пауза.
Разклатете кошницата по средата на готвенето. Напомнянето за разклащане ще ви уведоми.
Извадете доматенатасмес, когато еготова, разбъркайтес босилека,поднесете с лъжица върху препечените филийки багета и гарнирайте с настърган пармезан.