Смесете зехтина, лимоновия сок, смления чесън, смления кимион, смления кориандър, червения пипер, смляната куркума и солта в голяма купа.Разбъркайте добре.
Добавете тофу на кубчета, чушки, чери домати, червен лук и гъби в купата.Разбъркайте, докато зеленчуците и тофуто се покрият равномерно с маринатата. Оставете зеленчуците и тофуто да се мариноват в продължение на 10 минути.
Нанижете маринованото тофу и зеленчуците на шишчетата, като ги редувате по желание.
Изберете функцията Grandzone на фритюрника Cosori и го загрейте предварително до 200°C за 10 минути.
Поставете кебапчетата в предварително загрятия фритюрник за 10 до 12 минути, като ги обръщате по средата на времето, или докато зеленчуците омекнат и придобият лек загар.
Загрейте арабския хляб или питата в тиган.
Добавете прясно нарязаната маруля върху хумуса.
Извадете съдържанието на 1 или 2 шишчета и ги поставете върху марулята.
Полейте с допълнителен дресинг от хумус от нахут, по желание.
Навийте плътно хляба, и сервирайте веган дюнера веднага.