Загрейте уреда за готвене под налягане COSORI на висока температура за около 18 минути, след което го изключете.
Във вътрешния съд на уреда добавете маслото от гроздови семки и бекона. Запържете бекона за около 5 минути, докато стане хрупкав. Извадете го с решетъчна лъжица и го оставете настрана върху хартиена кърпа.
Подсушете печеното говеждо месо с хартиени кърпи. Добавете го на порции във вътрешния съд и го запечатайте от всички страни с помощта на щипки. След това го извадете и оставете настрана заедно с бекона.
Добавете морковите, лука и гъбите във вътрешния съд и ги задушете, докато лукът стане прозрачен.
Върнете говеждото и бекона в тенджерата. Подправете със сол, черен пипер и поръсете с брашното. Разбъркайте добре и гответе около 3 минути, докато брашното се поеме.
Добавете червеното вино, бульона от говеждо месо, доматеното пюре, чесъна, мащерката, дафиновия лист и перления лук. Разбъркайте и изключете функцията пържене.
Поставете капака на уреда за готвене под налягане и плъзнете превключвателя за освобождаване на парата в положение „Vent".
Изберете функцията за бавно готвене (Slow Cook) на висока температура (High) и настройте времето на 2,5 часа. Натиснете Start.
След като готвенето приключи, отворете капака внимателно и овкусете със сол и черен пипер на вкус.
Сервирайте с нарязан пресен магданоз. Най-добре се поднася с картофено пюре, пилаф от бял ориз или паста.