Поставете дафиновите листа, мащерката, магданоза, чесъна и черния пипер в средата на тензуха. Съберете краищата, оформете вързопче и завържете с канап.
Поставете пилешките кости, нарязаните зеленчуци и пакетчето с подправки във вътрешния съд на тенджерата под налягане.
Затворете капака.Изберете режим Pressure Cook, задайте високо налягане (High), време 25 минути и опция Keep Warm (Поддържане на топло). Натиснете Start.
Освободете налягането:След приключване, оставете тенджерата да освободи налягането по естествен път. След като клапанът падне, плъзнете превключвателя на Vent, за да излезе останалата пара.
Внимателно отворете капака и извадете месото. След като се охлади, отделете месото от костите (по желание, за друга рецепта) и изхвърлете костите.
Прецедете течността през сито, изхвърляйки зеленчуците и пакетчето с подправки.