Подсушете телешкия бут с домакинска хартия, за да отстраните излишната влага.
Намажете телешкото месо с горчица, така че да се покрие равномерно.
В малка купа смесете солта, черения пипер и червения пипер. Втрийте тази смес в телешкото месо.
Смесете нарязания праз, белия лук, доматите, счукания чесън и прясната мащерка в тава и поставете телешкото месо отгоре.
Увийте тавата плътно с алуминиево фолио.
Поставете тавата в кошницата на фритюрника без разделителя.
Изберете Grandzone и функцията Roast, нагласете температурата на 160°C (320°F) и времето на 3 часа и 30 минути. Натиснете Start/Pause.
В голяма купа смесете брашното, захарта, солта и маята.
Добавете яйцето, разтопеното масло и водата и разбъркайте, докато се получи лепкаво тесто.
Използвайте метода за тесто без месене, с разтягане и сгъване на всеки 20 минути за около час, докато тестото стане гладко и еластично.
Оставете тестото да втаса, докато телешкото месо се пече. Тестото трябва да удвои размера си
В тенджера смесете водата, оцета, солта, захарта и всички подправки. Оставете сместа да заври, като разбърквате, докато солта и захарта се разтворят.
Поставете нарязания на ситно червен лук в чист буркан или съд.
Залейте лука с горещата саламура, така че да е напълно покрит.
Оставете маринования лук да се охлади до стайна температура, след което го покрийте и оставете в хладилника за поне няколко часа, преди да го сервирате.
След като телешкото месо е готово, извадете го от фритюрника и го оставете на стайна температура, докато печете хляба.
Разделете тестото на 8 еднакви по големина топки.
Покрийте вътрешността на кошницата на фритюрника с хартия за печене ( дъното и стените), за да предотвратите залепването на тестото по кошницата.
Поставете топките тесто в кошницата и ги оставете да втасат, докато удвоят размера си.
Намажете топките с яйце и изпечете хляба.
Изберете Grandzone и функцията Bake , настройте температурата на 170°C (338°F) и времето на 25 минути и натиснете Start/Pause.
Печете в продължение на 25 минути или докато хлябът придобие златистокафяв цвят и при докосване на долната му част, се чуе звук.
Премахнете фолиото от тавата за телешко месо.
С помощта на две вилици нарежете телешкото месо на парченца, като го смесите със сварените зеленчуци и билки в тавата.
Направете сандвичите:
Нарежете прясно изпечените хлебчета на половинки.
Намажете обилно двете половини на хляба с майонеза.
Наредете накъсаното телешко месо върху едната половина на хляба.
Поставете маринования лук върху накъсаното телешко месо.
Поставете другата половина от хляба отгоре, за да завършите сандвича.