Go Back

Зеленчукова пилешка супа

Една супа, която ни връща в детството.
Време за подготовка: 10 minutes
Време за готвене: 25 minutes
Общо време: 35 minutes
Тип ястие: Супа
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Пиле, Супа
Порции: 6

Нужни уреди

  • 1 Мултикукър за готвене под налягане Cosori

Съставки
  

  • 8 сушени гъби шийтаке, измити и предварително рехидратирани
  • 15 г годжи бери
  • 1 цяло пиле
  • 1,4 л студена вода

Начин на приготвяне
 

  • Поставете всички съставки във вътрешния съд на уреда за готвене под налягане COSORI.
  • Поставете капака и се уверете, че е правилно заключен.
  • Изберете програмата за готвене под налягане, изключете функцията Keep Warm (Поддържане на топло), настройте високо налягане и време за готвене 25 минути, след което натиснете Start.
  • След приключване на програмата, оставете налягането да се освободи естествено, докато плувката спадне.
  • След това внимателно плъзнете превключвателя за освобождаване на парата в позиция Vent, за да освободите останалото налягане.
  • Отворете капака внимателно и разпределете супата в купички. Сервирайте гореща.
Ключови думи Пиле, Супа