Go Back

Италианска наденица с чушки и лук

Това ястие е истинска симфония от вкусове и аромати, която ще ви пренесе директно в сърцето на Италия. Перфектно за вечеря или специален повод.
Време за подготовка: 5 minutes
Време за готвене: 15 minutes
Общо време: 20 minutes
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Италианска
Ключови думи: Наденички
Порции: 4

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium II

Съставки
  

  • 2 парчета сладка или пикантна италианска наденица
  • 1 червена чушка, почистена и нарязана
  • 1 жълт лук, нарязан на ситно
  • 1 с.л зехтин
  • ½ ч.л сушен риган
  • ½ ч.л черен пипер
  • ½ ч.л сол

Начин на приготвяне
 

  • Поставете скарата в COSORI.
  • Изберете функцията Steak (пържола),настройте времето на 15 минути, след което натиснете Старт/Пауза,за да загреете.
  • Разбъркайте всички съставки в средноголяма купа.
  • Поставете чушките, лука и наденицата върху предварително загрятата скара.
  • Разклатете чушките и колбаса по средатана готвенето.Напомнянето за разклащанеще ви информира.
  • Извадете я, когато е готова, и сервирайте.
Ключови думи Наденички