В голяма купа комбинирайте говеждата и свинската кайма, панировъчните трохи, пармезана, яйцето, чесъна, босилека, ригана и солта. Разбъркайте добре с ръце, докато се смесят всички съставки.
Оформете сместа в 12-15 кюфтета.
Поставете оформените кюфтета в хладилника за 20-50 минути, за да се охладят и стегнат.
Изберете функцията Air Fry, настройте температурата на 210°C и времето на 14 минути, след което докоснете Start/Pause (Старт/Пауза), за да започне предварителното загряване.
Покрийте тавата на фритюрника с алуминиево фолио и поставете кюфтетата в тавата.Поставете тавата в предварително загрятата фурна на ниво 5.Печете за 10 минути.
След като кюфтетата се изпекат за 10 минути, извадете тавата и изсипете соса маринара върху кюфтетата.Отгоре поръсете със настърганата моцарела.Поставете тавата обратно в фритюрника на ниво 2 и запечете още 6 минути.
Докато кюфтетата се печат, поставете багетата с чесновата смес в предварително загрятия фритюрник на ниво 2 и изпечете за 6-7 минути или докато стане златиста.
Когато кюфтетата са готови, извадете ги от фритюрника и ги гарнирайте с нарязания на ситно магданоз.
Поднесете кюфтетата със соса и поръсени с топената моцарела.
Сервирайте с ароматния чеснов хляб. Бон Апети!