1 бял лук нарязан на парчета, с дебелина 1.5 см и разделен на кръгчета
спрей с мазнина
Начин на приготвяне
Подгответе се за паниране с брашното в една купа, яйцата и мътеницата, разбити заедно, във втора купа, и галетата, червеният пипер и солта в трета.
Оваляйте всяко лучено кръгче в брашното, след това в яйчената смес и накрая в галетата, като между отделните стъпки изтръсквате излишното.
Поставете скарата в кошницата на фритюрника COSORI, след това наредете лучените кръгчета върху скарата и ги напръскайте със спрей с олио. Може да се наложи да работите на порции.
Изберете функцията Air Fry , настройте температурата на 200 °C и времето на 6 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
Извадете лучените кръгчета, когато са готови, и сервирайте.