Изберете функция Sauté (Сотиране) на тенджерата под налягане (напр. COSORI). Настройте температурата на висока, времетраене 10 минути, и натиснете Start.
Изсипете маслото от гроздови семки във вътрешния съд. Добавете парчетата волска опашка и ги запържете от всички страни.
Сложете доматеното пюре и гответе още около 5 минути. Когато е готово, натиснете Cancel (Отказ).
Добавете нарязаните лук, моркови, целина, зеле, картофи, домати и бульон (или вода). Разбъркайте добре и остържете дъното, за да не е залепнало нищо.
Затворете капака на уреда.Изберете режим Pressure Cook (Готвене под налягане), изключете опцията Keep Warm (Поддържане на топло), настройте налягането на високо (High) и времето на 30 минути, след което натиснете Start (Старт).
Отворете внимателно капака и овкусете със сол на вкус.
Разпределете месото между 4–6 купички. Добавете щедро количество зеленчуци и бульон. Поднесете топло.