Напълнете вътрешния съд с вода, докато торбичката е напълно потопена. След това я извадете временно.
Затворете капака на тенджерата и преместете клапана за налягане в позиция Vent (Отдушник).
Изберете функция Sous Vide, настройте температурата на 74°C и времето на 18 минути, след което натиснете Start.
След като уредът достигне желаната температура, отворете капака и поставете торбичката обратно вътре. Отново натиснете с решетката за пара, за да я фиксирате.
Поставете капака, уверете се, че клапанът е в позиция Vent, и изчакайте края на готвенето.
Когато времето изтече, внимателно извадете торбичката. С помощта на лъжица или шпатула оформете омлета, докато е още в торбичката, след което го изсипете в чиния.
Гарнирайте с допълнително нарязан магданоз и сервирайте топъл.