Изберете функцията Sauté (Сотиране) на уреда за готвене под налягане COSORI и регулирайте настройката на температурата на висока, след което регулирайте времето на 5 минути и натиснете Старт.
Поставете олиото във вътрешния съд, след което запържете пилешките бутчета и гърди. Натиснете отказ, когато е готово.
Поставете морковите, целината и бульона във вътрешния съд. Разбъркайте и внимателно разбъркайте, за да се уверите, че нищо не е залепнало.
Поставете капака на тенджерата под налягане.
Изберете функцията готвене под налягане,деактивирайте функцията поддържане на топло,настройте налягането на високо и времето на 10 минути, след което натиснете старт.
Освободете налягането по естествен начин, като оставите тенджерата под налягане, докато поплавъкът се доближи до капака. Плъзнете превключвателя за освобождаване на парата в положение Vent(Отдушник), за да освободите останалото налягане.
Отворете внимателно капака и овкусете супата със сол и черен пипер.
Разделете яйчената юфка между 4 порции идопълнете всяка купа с пилешко месо и бульон.поръсете с магданоз и сервирайте.