Овкусете пилешките бутчета обилно със сол, черен пипер, червен пипер и чесън на прах, като се уверите, че и двете страни са равномерно покрити. Оставете настрана.
Сварете розичките броколи, нарязаните моркови и розичките карфиол в подсолена вряща вода за 3-6 минути.
Изплакнете зеленчуците и ги потопете в студена вода.
В купа разбъркайте розичките броколи, нарязаните моркови, розичките карфиол и нарязания лук със зехтин, сол и черен пипер на вкус.
Поставете подправените пилешки бутчета в първата кошница на фритюрника с кожата надолу.
Разпределете равномерно подправените зеленчуци във втората кошница на фритюрника.
Настройте двете зони на режим Roast, използвайки функцията Match, на 200°C и за 20 минути, и натиснете Старт/Пауза.
Оставете го да се готви за 10 минути.
След 10 минути поставете фритюрника на пауза, обърнете пилето и разбъркайте зеленчуците.
След като пилешките бутчета и печените зеленчуци са готови, ги извадете и сервирайте. Бон Апети!