Във вътрешния съд на тенджерата под налягане COSORI сложете всички съставки без орзото.
Затворете капака.
Изберете функцията Meat/Poultry (Месо/Птици), деактивирайте Keep Warm (Поддържане на топло), настройте Налягане,високо време 8 минути.Натиснете Start.
След готвене освободете бързо налягането, като плъзнете вентила към Vent.
Добавете орзото, разбъркайте внимателно, за да се смеси с пилешката смес.
Затворете отново капака.
Изберете отново функцията за готвене под налягане, изключете Keep Warm, настройте Налягането високо, времето на 3 минути.Натиснете Start.
След готвене оставете тенджерата да освободи налягането естествено за 4 минути, след което плъзнете вентила към Vent, за да освободите остатъчното налягане.
Отворете внимателно капака. Оставете ястието да почине 7 минути.
Опитайте и коригирайте подправките при нужда. Сервирайте топло.