Пилешки гърди
Пилешки гърди – универсално и вкусно ястие, което може да бъде приготвено по хиляди начина за всяко настроение и поводи.
Време за подготовка: 10 minutes mins
Време за готвене: 12 minutes mins
Общо време: 22 minutes mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Пиле
- 450 г обезскостени пилешки гърди без кожа, тънко нарязани
- 9 г пушен червен пипер
- 6 г лук на прах
- 2 г кайенски пипер
- 4 г сол
- 5 г черен пипер
- спрей с мазнина (на вкус)
- 2 лайма за сервиране
Смесете червения пипер, чесъна на прах,лука на прах, кайенския пипер, чернияпипер и солта в малка купа. Овкусете пилето от двете страни ссмес от подправки, за да се уверите, че са напълнопокрити. Напръскайте двете страни с маслен спрей. Поставете скарата в Cosori, след това поставете пилето. Изберете функцията Пиле, настройте времето на 12 минути, след което натиснете Старт/Пауза. Извадете, когато е готово. Сервирайте, след като изстискате лайма върху пилето.