В голяма купа разбийте зехтина, лимоновия сок и кора, чесъна, ригана, солта, черния пипер, сладкия червен пипер и кайенския пипер, докато се смесят добре.
Добавете пилешките крилца и разбъркайте, за да се покрият равномерно с маринатата.
Покрийте купата с найлоново фолио и оставете да се маринова за минимум 50 минути или до 5 часа в хладилника за по-добър вкус.
Изберете функцията (Air Fry), настройте температурата на 210°C и времето на 15 минути, след което натиснете „Старт/Пауза“ (Start/Pause), за да се загрее.
Извадете пилешките крилца от маринатата и ги подредете в тавата на фритюрника.
Поставете тавата за пържене на ниво 4 в предварително загрятия уред.
Гответе, докато крилцата станат хрупкави и златисти, като ги обърнете по средата на готвенето за равномерно изпичане.
Извадете готовите крилца и сервирайте, поръсени с нарязан пресен магданоз и люспеста сол.