Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Пилешки крилца с хрупкава коричка
Апетитни пилешки крилца от Луизиана с хрупкава коричка – перфектната комбинация от пикантност и хрупкавост.
Разпечатайте рецептата
Време за подготовка:
5
minutes
mins
Време за готвене:
16
minutes
mins
Общо време:
21
minutes
mins
Тип ястие:
Предястие
Кухня:
Американска
Ключови думи:
Крилца
Порции:
4
Нужни уреди
1 Cosori Turbo Blaze
Съставки
1
с.л
гранулиран чесън
1
ч.л
лук на прах
1
кубче
пилешки бульон(с намалено съдържание на натрий)
1
ч.л
сол
1
ч.л
черен пипер
1
ч.л
пушен червен пипер
½
ч.л
кайенски пипер
½
ч.л
сух магданоз
½
ч.л
сушена мащерка
½
ч.л
сушен риган
1½
кг
пилешки крилца
Начин на приготвяне
Поставете скарата в кошницата на фритюрника.
Изберете функцията Предварително загряване,настройте температурата на 395°F, след което натиснете Старт/Пауза.
Сложете всички подправки в голяма купа иразбъркайте добре, след което добавете пилешкитекрилца и оваляйте, за да се покрият.
Поставете пилешките крилца върху предварително загрятата скара.
Изберете функцията Пържене на горещ въздух,настройте температурата на 200 °C и времето на 16минути, след което натиснете Старт/Пауза.
След като са готови, извадете пилешките крилца и сервирайте.
Ключови думи
Крилца