Комбинирайте пилешкото месо, киселото мляко, олиото, тика масала сместа от подправки, солта, кората и сока от лайм, чесъна и джинджифила в купа и разбъркайте добре. Покрийте и мариновайте на стайна температура в продължение на 30 минути.
Поставете скарата в кошницатана фритюрника COSORI.
Изберете функцията Steak (пържола),настройте времето на12 минути, след което натиснете Старт/Пауза,за да загреете предварително.
Нанижете пилешкото месо, чушките и лука равномерно на шишчетата, като ги редувате, докато ги подреждате.
Поставете шишчетата върху предварително загрятата чиния.
Обърнете шишчетата посредата на готвенето.Напомнянето за разклащане ще ви информира.
След като са готови,извадете шишчетата и сервирайте.