Поставете скарата в COSORI.
Изберете функцията Печене, настройте температурата на 170°C и времето на 4минути, след което натиснете Старт/Пауза за предварително загряване.
Разточете тестото за пица и го разрежете на половина.
Напръскайте предварително загрятата скара с маслен спрей, разстелете едно от парчетата тесто върху нея, след това отново напръскайте с маслен спрей и поръсете със сол и черен пипер.
Поръсете тестото с 1 чаена лъжичка зехтин,след което затворете фритюрника, за да започнете да готвите.
Поръсете половината от сиренето върху готовото тесто и счупете едно яйце в центъра, след което разкъсайте едно парче прошуто наполовина и сложете парчетата в противоположните ъгли.
Задайте температурата на 205°C и времето на 5 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
Извадете пицата, когато е готова, и я украсете с резенчета авокадо и сол и черен пипер на вкус.
Повторете процеса на готвене с останалото парче тесто.
Нарежете всяка пица на 4 парчета и сервирайте.