Поставете филийките пълнозърнест хляб върху тавата за печене и я поставете в предварително загрятата фурна на ниво 5. Изберете функцията Тост, регулирайте нивото на тъмнина на 1 и натиснете Старт/ Пауза.
В малка купа смесете дижонската горчица и червения винен оцет, след което добавете зехтина. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
Объркайте руколата, кълновете от люцерна и микрозеленчуците с дресинга, докато се покрият добре.
В малка купа разбъркайте майонезата с куркумата и солта.
Когато хлябът е готов, извадете го от фурната и намажете препечените страни с майонезата с куркума.
Наредете върху едната филийка хляб пушената моцарела, резените домати, зелената смес и авокадото. Покрийте с другата филийка хляб и затворете сандвичите.
Поставете сандвичите обратно в тавата за храна и я върнете в фурната на ниво 2. Изберете функцията Тост, регулирайте нивото на тъмнина на 5 и натиснете Старт/ Пауза.
Извадете сандвичите, когато са готови, и сервирайте топли.