Отрежете горната част на доматите, около 6-7 см под стъблото, и изхвърлете горната част. След това отрежете малко от дъното на доматите, за да стоят стабилно.
С малка лъжица почистете доматите от семките, като внимавате да не пробиете дъното им. Когато са готови, трябва да приличат на малки чашки. Подредете доматите в малък термоустойчив съд за печене.
Изберете функцията за печене на фурната COSORI Air Fryer Oven, настройте температурата на 170°C и времето на 16 минути, след което натиснете Старт/Пауза, за да започне загряването.
В средна купа комбинирайте панировъчните трохи, магданоза, босилека, ригана, зехтина, чесъна, солта, черния пипер и пармезана. Напълнете всеки домат наполовина със сместа и поръсете отгоре с 1 с.л. зехтин.
Поставете съда за печене върху тавата за храна и го поставете на ниво 4 в предварително загрятата фурна.
Извадете доматите, когато са готови, и ги сервирайте.