Сандвич за закуска с английски мъфин
Перфектен закускен сандвич с пухкав английски мъфин, хрупкав бекон, разтопено сирене и перфектно приготвено яйце. Този сандвич е всичко, от което се нуждаете за добър старт на деня.
Време за подготовка: 2 minutes mins
Време за готвене: 9 minutes mins
Общо време: 11 minutes mins
Тип ястие: Закуска
Кухня: Английска
Ключови думи: Сандвич
- мазнина за готвене
- 1 яйце
- сол и черен пипер на вкус
- канадски бекон
- 1 английски мъфин
- 1 парче американско сирене
Поставете скарата в кошницата на фритюрника COSORI.
Напръскайте вътрешността на 85-грамова тавичка с маслен спрей и я поставете върху скарата.
Изберете функцията Steak, регулирайте температурата на 170°C и времето на 8 минути, след което натиснете Старт/Пауза за предварително загряване.
Счупете яйцето в предварително загрятата тавичка и го овкусете със сол и черен пипер, след което поставете канадския бекон до тавичката върху скарата.
Добавете английския мъфин по средата на готвенето. Напомнянето за разклащане ще ви информира кога.
Настройте температурата на 175°C и времето на 1 минута, след което натиснете Start/Pause.
Извадете яйцето, когато е готово, след това поставете готовото яйце върху английския мъфин,затворете сандвича и сервирайте.