Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
Smaller
Normal
Larger
Сандвич с кайзер питка
Сандвич с кайзер питка: класически избор с пухкаво тесто и богато съдържание, перфектен за всяко време на деня.
Разпечатайте рецептата
Време за подготовка:
2
minutes
mins
Време за готвене:
9
minutes
mins
Общо време:
11
minutes
mins
Тип ястие:
Закуска
Кухня:
Интернационална
Ключови думи:
Сандивич
Порции:
1
Нужни уреди
1 Cosori TurboBlaze
Съставки
1
спрей с олио
1
голямо разбито яйце
1
парче
бекон
1
парче
американско сирене
или друг тип кашкавал
1
кайзер питка
разрязана на две
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
Поставете скарата в кошницата на фритюрника.
Напръскайте вътрешността на тавата със спрей с олио, след което поставете тавата върху скарата.
Изберете функцията Предварително загряване, регулирайте температурата до 180°C, след което натиснете Старт/Пауза.
Изсипете разбитото яйце в тавата и поставетепарчето бекона върху предварителнозагрятата скара
Изберете функцията Пържене на горещ въздух, настройте температурата на 180°C и времето на 6минути, след което натиснете Старт/Пауза.
След като са готови, извадете тавата и бекона.
Напръскайте с олио разрязаните страни на кайзер питката, след което го поставете с разрязаната страна нагоре върху скарата.
Изберете функцията Печене, регулирайте времето до 2 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
Поставете яйцето, бекона и парчето сирене върху едната половина на кайзер питката.
Изберете функцията Пържене на горещ въздух,настройте времето на 1 минута, след което натиснете Старт/Пауза.
Извадете сандвича, когато е готов, подправете го със сол и черен пипер и сервирайте.
Бележки
Необходими принадлежности една керамична тавичка.
Ключови думи
Сандивич