“Санта Мария” pибай стек
Санта Мария рибай стек – сочен и вкусен, с перфектна карамелизирана коричка и аромат, който ще ви накара да се влюбите във всяка хапка.
Време за подготовка: 30 minutes mins
Време за готвене: 10 minutes mins
Общо време: 40 minutes mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Стек
- 1 рибай стек (450 гр), обезкостен
- 2 г смлян черен пипер
- 2 г чесън на прах
- 2 г сушен риган
- 2 г лук на прах
- щипка сушен розмарин
- щипка лют черен пипер
- щипка сушен градински чай
- 15 мл зехтин
Извадете пържолата от хладилника30 минути преди готвенето. Подсушете пържолата с хартиена кърпа и овкусете двете страни със сол и черен пипер. Смесете подправките и поръсете равномерно пържолата. Полейте пържолата със зехтин. Поставете пържолата директно в кошницата на Cosori, без скарата. Изберете функцията Steak (пържола), настройте времето на 10 минути, след което натиснетеСтарт/Пауза. Така ще постигнете средна степен на готовност. Извадете я, когато е готова. Оставете пържолата да почине 5 минути,преди да я нарежете и сервирате.