В малка купа смесете солта, италианските подправки и черния пипер.
Овкусете свинските котлети и от двете страни със сместа от подправки.
Изберете функция Sauté (Пържене) на тенджерата под налягане COSORI, настройте температурата на висока, времето – 6 минути, и натиснете Start.
Загрейте олиото, след което запържете по 2 котлета наведнъж за около 5 минути на страна, докато придобият златист цвят. Извадете ги и натиснете Cancel (Отказ).
Изсипете водата във вътрешния съд и обезмаслете дъното, като внимателно го остържете със силиконова шпатула.
Поставете котлетите върху решетка от намачкано фолио, като оформите стени около месото. Горната част трябва да остане отворена. (Ако е нужно, подредете котлетите един върху друг.)
Поставете решетката за пара във вътрешния съд, след това поставете котлетите върху нея.
Затворете капака на тенджерата.
Изберете функция Meat/Poultry (Месо/Птици), изключете Keep Warm, задайте:Налягане: Високо , Време: 8 минути.След това натиснете Start.
След като времето изтече, оставете тенджерата да освободи налягането по естествен начин за 5 минути, след което освободете остатъчното налягане ръчно, като превключите на Vent.
Отворете внимателно капака и прехвърлете свинските котлети в чиния. Оставете да починат за 5 минути.
Сервирайте със салата, картофи, ориз или зеленчуци по избор.