Свински ребърца с барбекю сос
Класически свински ребърца с барбекю сос - вкус който не се забравя.
Време за подготовка: 15 minutes mins
Време за готвене: 22 minutes mins
Общо време: 37 minutes mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Ребърца, Свинско
- 600 г ребра
- 50 г кафява захар
- 2 ч.л сол
- 2 ч.л черен пипер
- 1 ч.л лют червен пипер
- 1 ч.л чесън на прах
- 1 ч.л лук на прах
- 1 ч.л риган
- ½ ч.л канела
- зехтин
- сос BBQ
Подгответе си една голяма купа.
Смесете кафявата захар със солта, лютия червен пипер, чесъна на прах, лука на прах, ригана, и канелата.
Премахнете ципата от ребърцата и ги нарежете.
Оваляйте ребрата в сместа с подправките и добавете зехтин.
Подредете ребрата в кошницата с месото надолу.
Пуснете програма AIR FRY на 190°C за 15 минути.
Обърнете ребърцата и гответе още 5 минути.
Намажете ребрата с BBQ сос.
Пуснете програма AIR FRY на 230°C за 2 минути.
Сервирайте и поръсете с пресен лук.
Бон Апети!
Ключови думи Ребърца, Свинско