Go Back

Свински ребърца с барбекю сос

Класически свински ребърца с барбекю сос - вкус който не се забравя.
Време за подготовка: 15 minutes
Време за готвене: 22 minutes
Общо време: 37 minutes
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Американска
Ключови думи: Ребърца, Свинско
Порции: 2

Нужни уреди

  • 1 Cosori Turbo Blaze

Съставки
  

  • 600 г ребра
  • 50 г кафява захар
  • 2 ч.л сол
  • 2 ч.л черен пипер
  • 1 ч.л лют червен пипер
  • 1 ч.л чесън на прах
  • 1 ч.л лук на прах
  • 1 ч.л риган
  • ½ ч.л канела
  • зехтин
  • сос BBQ

Начин на приготвяне
 

  • Подгответе си една голяма купа.
  • Смесете кафявата захар със солта, лютия червен пипер, чесъна на прах, лука на прах, ригана, и канелата.
  • Премахнете ципата от ребърцата и ги нарежете.
  • Оваляйте ребрата в сместа с подправките и добавете зехтин.
  • Подредете ребрата в кошницата с месото надолу.
  • Пуснете програма AIR FRY на 190°C за 15 минути.
  • Обърнете ребърцата и гответе още 5 минути.
  • Намажете ребрата с BBQ сос.
  • Пуснете програма AIR FRY на 230°C за 2 минути.
  • Сервирайте и поръсете с пресен лук.
  • Бон Апети!
Ключови думи Ребърца, Свинско