Подсушете свинското бонфиле с домакинска хартия.
В купа смесете сол, черен пипер, нарязан пресен розмарин, дижонска горчица, зехтин, мед и лимонов сок, за да приготвите марината.
Намажете с четка свинското бонфиле с маринатата, като се уверите, че е равноморено покрито. Оставете го да се маринова за поне 10 минути на стайна температура или за една нощ в хладилника, за по-наситен вкус.
Поставете маринованото свинско бонфиле в зона 1 на еър фрайъра
Изберете Зона 1 и функцията Roast , след което настройте температурата на 200°C (392°F) и времето на 12-16 минути, в зависимост от желаната степен на изпеченост.
Разрежете брюкселското зеле на две по дължина, като отстраните лошите листа.
Прехвърлете брюкселското зеле в купа и го овкусете със зехтин, сол и черен пипер.
Поставете подправеното брюкселско зеле в зона 2 на фритюрника.
Изберете Зона 2 и функцията Grill (Грил), след което настройте температурата на 240°C (464°F) и времето на 6 минути.
Изберете Sync, за да сте сигурни, че двете кошници ще бъдат готови по едно и също време.
Изберете Sync, за да сте сигурни, че двете кошници ще бъдат готови по едно и също време.
След като свинското бонфиле и брюкселското зеле са готови, извадете ги от кошниците на фритюрника.
Оставете свинското бонфиле да почине за няколко минути, преди да го нарежете.
Добавете балсамов оцет към свареното брюкселско зеле.
Поднесете нарязаното свинско бонфиле заедно с брюкселско зеле с балсамов оцет.