Извадете свинското филе от хладилника 30 минути преди готвене.
Завържете свинското филе с месарски канап, за да го структурирате, след което го намажете отвън с мазнина и подправете със сол и черен пипер.
Поставете скарата в COSORI фритюрника.
Изберете функцията Предварително загряване,настройте температурата на 190 °C, след което натиснете Старт/Пауза.
Поставете свинското филе върху предварително загрятата скара.
Изберете функцията Пържене на горещ въздух, настройте температурата на 190 °C и времето на 20минути, след което натиснете Старт/Пауза.
Разбъркайте заедно дижонската горчица,пълнозърнестата горчица, розмарина, чесъна,кафявата захар и бялото вино.
Обърнете свинското филе, след което намажете всички негови страни със сместа.
Изберете функцията Пържене на горещ въздух,настройте температурата на 190 °C и времето на 15минути, след което натиснете Старт/Пауза.
След като е готово, извадете свинското филе и го оставете да почине 10 минути, след това отстранете канапа, нарежете и сервирайте.