Скариди с бекон
Сочни скариди, увити в хрупкав бекон и леко запечени до съвършенство. Тази комбинация от морски дарове и бекон е истинска наслада за небцето, която ще направи всяко хранене специално.
Време за подготовка: 5 minutes mins
Време за готвене: 6 minutes mins
Общо време: 11 minutes mins
Тип ястие: Предястие
Кухня: Интернационална, Средиземноморска
Ключови думи: Бекон, Скариди
- 16 големи големи скариди, обелени и почистени
- 1 ч.л чесън на прах
- 1 ч.л червен пипер
- 1 ч.л лук на прах
- ¼ ч.л смлян черен пипер
- 8 ленти бекон нарязани на половина
Поставете скарата в COSORI.
Изберете функцията Shrimp и натиснетеСтарт/Пауза за предварително загряване.
Поставете скаридите и подправките в купа и ги разбъркайте, за да се смесят.
Увийте парче бекон около всяка скарида,като започнете отгоре и завършите в края на опашката.
Поставете опакованите скариди върху предварително загрятата скара за хрупкавост.
Разклатете скаридите по средата на готвенето. Напомнянето за разклащане ще ви информира кога.
Извадете скаридите, когато са готови, и сервирайте.
Ключови думи Бекон, Скариди