Поставете скарата в COSORI фритюрника.
Изберете функцията Предварително загряване, настройте температурата на 200 °C, след което натиснете Старт/Пауза.
Поставете бекона върху предварително загрятата скара.
Изберете функцията Пържене във въздух, настройте температурата на 200 °C и времето на 5 минути, след което натиснете Старт/Пауза
Извадете бекона, когато е готов, и го нарежете на едро.
Поставете брюкселското зеле в голяма купа, след което добавете 1 супена лъжица мазнина от бекона от дъното на кошницата на фритюрника, растително масло, кошерна сол и бял пипер. Разбъркайте, докато брюкселското зеле се покрие, след което го поставете върху скарата.
Изберете функцията Пържене на горещ въздух, настройте температурата на 210 °C и времето на 10 минути, след което натиснете Старт/Пауза.
Поставете останалите съставки, с изключение на кориандъра, в малка тенджера на средна температура и оставете да къкри. Варете в продължение на 2 до 3 минути, докато леко се редуцира, след което отстранете от огъня.
Извадете брюкселското зеле, когато е готово, и го смесете с редукцията, бекона и нарязания кориандър.Подправете на вкус със сол, след което сервирайте.