Поставете по 2 резена лимон под всяко филе от сьомга върху лист алуминиево фолио.
Овкусете филетата със зехтин, сол и копър. Поставете още по 2 резена лимон върху всяко филе.
Сгънете фолиото така, че да образува „лодка“ с високи стени, оставяйки горната част отворена.
Налейте водата във вътрешния съд на уреда за готвене под налягане COSORI.
Поставете решетката за пара, а върху нея – опакованата сьомга.
Затворете капака на уреда.
Изберете функция Steam (На пара), изключете Keep Warm (Поддържане на топло), задайте: Налягането на ниска степен. Времето на 3 минути. След това натиснете Start.
Когато времето изтече, освободете бързо налягането, като плъзнете вентила към Vent.
Отворете внимателно капака и прехвърлете сьомгата в чиния за сервиране.
Поднесете с ориз или зеленчуци, по избор.