Поставете брашното, чесъна на прах, лука на прах, пушения червен пипер и лютия червен пипер в малка купа, сложете разбитите яйца в отделна малка купа и смесете панировката, пармезана сирене, сол и черен пипер в трета малкакупа.
Нарязаното авокадо, оваляте първо в брашното, после в яйцето и след това в галетата, като притискате внимателно галетата с ръце.
Поставете покритото авокадо върху поднос и го напръскайте от всички страни с мазнина.
Поставете скарата в кошницата на Cosori, след което поставете нарязнатите парзета авокадо върху скарата.
Изберете функцията Air Fry , настройте температурата на 195° времето на 9 минути, след което натиснете Start/Pause (Старт/Пауза).
Извадете чипса от авокадо, когато е готов, и го поднесете с любимия си сос.