В голяма купа разбийте заедно соевия сос, кафявата захар, сока от лайм, растителното масло, рибния сос и пастата sambal oelek. Добавете смления чесън, настъргания лук, настъргания джинджифил, пастата от лимонова трева, кориандъра, кимиона и куркумата. Разбъркайте добре.
Потопете парчетата пържола в маринатата, покрийте ги и оставете в хладилник за най-малко 2 часа (или до 5 часа за по-интензивен вкус).
Ако използвате дървени шишчета, накиснете ги във вода за 30 минути, за да не загорят. След това нанижете парчетата говеждо върху шишовете.
Поставете шишчетата върху тавата за храна и поставете тавата на ниво 2 във фурната.Изберете функцията Broil (Грил), настройте времето на 8 минути и натиснете Start/Pause.
След като шишчетата са готови, ги извадете и поднесете, поръсени със свежи листа тайландски босилек.