Изберете Зона 1 и функцията Air Fry, настройте температурата на 180°C (356°F) и времето на 5 минути. Натиснете Start/Pause, за предварително загряване.
Разбийте яйцата в малка купа.
Подправете разбитите яйца със сол и черен пипер на вкус.
Нарежете на ситно гъбите и зеления лук.
Намажете малките тавички с масло.
Разпределете равномерно нарязаните гъби и зеления лук в тавичките.
Изсипете подправените разбити яйца върху гъбите и зеления лук във всяка тавичка, като ги напълните на около 3/4 от капацитета им.
Поставете напълнените тавички в зона 1 на вашия фритюрник с горещ въздух.
Намажете равномерно с масло двете страни на всяка филийка хляб с квас.
Намажете равномерно с масло двете страни на всяка филийка хляб с квас.
Изберете Зона 1 и функцията Air Fry, след което настройте температурата на 180°C (356°F), а времето на 12 минути.
Изберете зона 2 и функцията Air Fry, настройте температурата на 180°C (356°F) и времето на 5 минути.
Изберете Sync и натиснете Start/Pause, за да започнете готвенето.
След като яйчените чашки са готови и хлябът е изпечен, ги извадете.
Поднесете препечения хляб с квас заедно с яйчените чашки за вкусна и засищаща закуска.