Поставете скарата в COSORI фритюрника.
Изберете функцията Предварително загряване,настройте температурата на 200 °C, след което натиснете Старт/Пауза.
Сложете галетата в голяма купа, залейте я с млякото и я оставете да попие за 2 минути.
Добавете говеждото и свинското месо, яйцето, ½чаша пармезан, чесъна, панчетата, магданоза,доматеното пюре, зехтина, солта и смления копър вкупата с галетата. Внимателно разбъркайте с ръце,като се постарайте да не раздробите месото.
Оформете от сместа 12 малки кюфтета с диаметър около 5 см.
Поставете кюфтетата върху предварително загрятата скара.
Изберете функцията Пържене на горещ въздух,настройте температурата на 200 °C и времето на 10минути, след което натиснете Старт/Пауза.
Пригответе съставките за соса в малка тенджера насредна температура, като разбърквате често, заоколо 5 минути, след което ги оставете настрана.
Когато кюфтетата са готови, ги извадете
Полейте кюфтетата със соса и останалия пармезан,след което сервирайте.