Тиква с пармезан и мащерка

Тиква с пармезан и мащерка

Тиква с пармезан и мащерка – уютна комбинация от сладост и аромат, идеална за всяко сезонно ястие.
Време за подготовка: 5 minutes
Време за готвене: 6 minutes
Тип ястие: Гарнитура
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Тиква
Порции: 3

Нужни уреди

  • 1 Cosori Turbo Blaze

Съставки
  

  • 1 малка тиква
  • 1 с.л пресни листа от

    мащерка

  • 1 с.л зехтин
  • 1 ч.л кошерна сол
  • 1 ч.л прясно

    смлян

  • 1 с.л пармезан,за гарниране

Начин на приготвяне
 

  • Разрежете тиквата на половина, издълбайте и изхвърлете семената. Нарежете половинките на 2.5- сантиметрови парчета.
  • Смесете тиквените парчета, мащерката, зехтина, солта и пипера в средно голяма купа и ги разбъркайте, за да се овалят.
  • Поставете скарата в COSORI фритюрника, след което сложете тиквата върху нея.
  • Изберете функцията Печива, настройте времето до 6минути, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Извадете тиквата, когато е готова, и я поднесете с пармезан.
Ключови думи Тиква