Печена тиква с мащерка
Една рецепта с аромат на есен, печена тиква с мащерка.
Време за подготовка: 10 mins
Време за готвене: 12 mins
Общо време: 22 mins
Тип ястие: Предястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Тиква
- 1 тиква цигулка обелена, почистена и нарязана на кубчета с ширина 25 мм
- 15 мл зехтин и допълнително за намазване
- 1 г мащерка
- 6 г сол
- 1 г черен пипер
Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer и натиснете Start/Pause.
Поръсете тиквата със зехтин и добавете мащерка, сол и черен пипер. Разбъркайте хубаво.
Добавете тиквата в загретия air fryer.
Изберете програма ”Root Vegetables” и натиснете Start/Pause. Не забравяйте да разклатите кошницата по средата на готвенето (функцията “Shake” за напомняне ще ви уведоми кога).
Поръсете със зехтин, когато готвенето приключи и сервирайте.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!