Печена тиква с мащерка

Печена тиква с мащерка

Печена тиква с мащерка

Печена тиква с мащерка

Една рецепта с аромат на есен, печена тиква с мащерка.
Време за подготовка: 10 minutes
Време за готвене: 12 minutes
Общо време: 22 minutes
Тип ястие: Предястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Тиква
Порции: 4 порции

Нужни уреди

  • 1 Cosri Pro Air Fryer

Съставки
  

  • 1 тиква цигулка обелена, почистена и нарязана на кубчета с ширина 25 мм
  • 15 мл зехтин и допълнително за намазване
  • 1 г мащерка
  • 6 г сол
  • 1 г черен пипер 

Начин на приготвяне
 

  • Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer и натиснете Start/Pause.
  • Поръсете тиквата със зехтин и добавете мащерка, сол и черен пипер. Разбъркайте хубаво.
  • Добавете тиквата в загретия air fryer.
  • Изберете програма ”Root Vegetables” и натиснете Start/Pause. Не забравяйте да разклатите кошницата по средата на готвенето (функцията “Shake” за напомняне ще ви уведоми кога).
  • Поръсете със зехтин, когато готвенето приключи и сервирайте.
Ключови думи Тиква
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating