Брускети с печени домати

Брускети с печени домати

Свежи брускети, гарнирани с ароматни печени домати, босилек и зехтин. Всяка хапка е експлозия от вкусове, които ви пренасят директно в Италия.
Време за подготовка: 10 minutes
Време за готвене: 15 minutes
Тип ястие: Предястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Брускети
Порции: 4

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium II

Съставки
  

  • 1 багета, нарязана на ¼ инчови кръгчета
  • 2 с.л зехтин
  • 445 г чери домати, разполовени
  • 3 скилидки чесън
  • 1 смлян шалот
  • 1 с.л пресни листа от мащерка
  • 1 ч.л кошерна сол
  • ½ ч.л черен пипер, пресно смлян
  • 10 листа пресен босилек, тънко нарязани
  • 2 с.л настърган пармезан

Начин на приготвяне
 

  • Поставете скарата в COSORI.
  • Изберете функцията Steak, настройте времето на 3 минути, натиснете Shake, за да премахнете автоматично напомняне за разклащане, след което натиснетеСтарт/Пауза за предварително загряване.
  • Поставете филийките багета върху предварително загрятата скара и ги намажете със зехтин.
  • Когато са готови, извадете парчетата багета. Повторете процеса на готвене с останалите парчета багета, докато всички се изпекат.
  • Извадете внимателно скарата от кошницата на фритюрника и поставете доматите,чесъна, шалота, 1 с.л. зехтин, мащерката,солта и пипера директно в кошницата.Разклатете, за да се смесят добре.
  • Настройте температурата на 205°C и времето на 12 минути, натиснете Разклащане, след което натиснете Старт/Пауза.
  • Разклатете кошницата по средата на готвенето. Напомнянето за разклащане ще ви уведоми.
  • Извадете доматенатасмес, когато еготова, разбъркайтес босилека,поднесете с лъжица върху препечените филийки багета и гарнирайте с настърган пармезан.
Ключови думи Брускети