Италианска наденица с чушки и лук
Това ястие е истинска симфония от вкусове и аромати, която ще ви пренесе директно в сърцето на Италия. Перфектно за вечеря или специален повод.
Време за подготовка: 5 minutes mins
Време за готвене: 15 minutes mins
Общо време: 20 minutes mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Италианска
Ключови думи: Наденички
- 2 парчета сладка или пикантна италианска наденица
- 1 червена чушка, почистена и нарязана
- 1 жълт лук, нарязан на ситно
- 1 с.л зехтин
- ½ ч.л сушен риган
- ½ ч.л черен пипер
- ½ ч.л сол
Поставете скарата в COSORI.
Изберете функцията Steak (пържола),настройте времето на 15 минути, след което натиснете Старт/Пауза,за да загреете.
Разбъркайте всички съставки в средноголяма купа.
Поставете чушките, лука и наденицата върху предварително загрятата скара.
Разклатете чушките и колбаса по средатана готвенето.Напомнянето за разклащанеще ви информира.
Извадете я, когато е готова, и сервирайте.