Поставете скарата в кошницата на фритюрника.
Отстранете пънчетата на всяка гъба, като сеуверите, че цялото пънче е отстранено нагоре към шапката. Изхвърлете пънчетата.
Смесете Фонтина, Гауда, козето сирене, чесъна,пресните билки и лимоновата кора в средна купа и ги разбъркайте.
С лъжица напълнете всяка шапка на гъба със сместа от сирена, като я разпределите леко върху горната част на гъбата.
Поръсете всяка гъба с малко пармезан, след което полейте с малко количество зехтин.
Изберете функцията Предварително загряване,след което натиснете Старт/Пауза.
Поставете шапките на гъбите върху предварително загрятия уред.
Изберете функцията Печене, регулирайте времето до 5 минути, след което натиснетеСтарт/Пауза.
Извадете гъбите, когато са готови, поръсете ги с червен пипер и сервирайте.