Почистете гъбите и премахнете стъблата. Нарежете стълбата на ситно и оставете настрана.
Издълбайте с лъжица вътрешността на гъбите, за да направите повече място за плънката. Оставете настрана.
Загрейте тиган на среден огън.
Добавете 20 мл зехтин, нарязаните гъбени стълба и нарязания лук. Гответе за 5 минути.
Прибавете чесъна и гответе още 1 минута.
Добавете италианската наденичка и гответе до загар, около 5 минути. Оставете настрана.
Прибавете към наденицата галетата, моцарелата, пармезана и магданоза.
Овкусете със сол и черен пипер.
Напълнете гъбите с плънката и поръсете с моцарела отгоре.
Поръсете гъбите със зехтин.
Изберете опция “Preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 160 градуса и натиснете Start/Pause
Поставете пълнените гъби в загретия air fryer.
Гответе гъбите на 160 градуса за 12 минути докато сиренето придобие приятен загар.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!