Началото на рецептата е да подготвим зелето като го измием добре и нарежем на шайби.
В купичка смесваме фътъченото масло, сусамовото олио, соевия сос и солта на люспи. Разбъркваме до хомогенна смес.
В касерола загряваме вода като разтваряме в нея пастата от домати и пастата от чушки. Добавяме зехтина и солта и разбъркваме добре.
Отваряме уреда COSORI Air Fryer и поставяме грил приставките на тях слагаме тавичка, в която изсипваме ориза. А върху него шайбите от зеле, които намазваме със сместа от фъстъчено масло. Сипваме и горещата течност и покриваме с фолио, за да се сготви ориза равномерно.
Избираме GRANDZONE на функция Bake za 27 минути на 190 градуса.
След края на програмата, махаме фолиото, избираме функцията Grill за 6 минути на 200 градуса.