Go Back
ПИКАНТНА СЬОМГА С ДИЖОН

Пикантна сьомга с дижон

Всяка хапка е експлозия от вкусове, които ще задоволят и най-изтънченото небце. Идеално за здравословна вечеря, която е едновременно вкусна и питателна.
Време за подготовка: 6 minutes
Време за готвене: 9 minutes
Общо време: 13 minutes
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Сьомга
Порции: 4

Нужни уреди

  • 1 Cosori Premium II

Съставки
  

  • 4 филета сьомга без кожа
  • ½ ч.л кошерна сол
  • с.л дижонска горчица
  • ½ с.л зехтин
  • 1 ч.л сос “Уорчестър”
  • 1 с.л подправка Old Bay®, с по-малко натрий

Начин на приготвяне
 

  • Поставете скарата в COSORI.
  • Изберете функцията Морски дарове,настройте времето на 9 минути, след което натиснете Старт/Пауза, за да загреете.
  • Овкусете равномерно филетата от сьомга със сол.
  • Разбъркайте дижонската горчица, зехтина и соса Уорчестър в малка купа,след това намажете с нея филетата от сьомгата от двете страни. Поръсете равномерно подправката Old Bay.
  • Поставете сьомгата върху предварително загрятата скара.
  • Извадете сьомгата, когато е готова,оставете я леко да се охлади и сервирайте.
Ключови думи Сьомга