Пикантна сьомга с дижон
Всяка хапка е експлозия от вкусове, които ще задоволят и най-изтънченото небце. Идеално за здравословна вечеря, която е едновременно вкусна и питателна.
Време за подготовка: 6 minutes mins
Време за готвене: 9 minutes mins
Общо време: 13 minutes mins
Тип ястие: Основно ястие
Кухня: Интернационална
Ключови думи: Сьомга
- 4 филета сьомга без кожа
- ½ ч.л кошерна сол
- 2½ с.л дижонска горчица
- ½ с.л зехтин
- 1 ч.л сос “Уорчестър”
- 1 с.л подправка Old Bay®, с по-малко натрий
Поставете скарата в COSORI. Изберете функцията Морски дарове,настройте времето на 9 минути, след което натиснете Старт/Пауза, за да загреете. Овкусете равномерно филетата от сьомга със сол.
Разбъркайте дижонската горчица, зехтина и соса Уорчестър в малка купа,след това намажете с нея филетата от сьомгата от двете страни. Поръсете равномерно подправката Old Bay.
Поставете сьомгата върху предварително загрятата скара. Извадете сьомгата, когато е готова,оставете я леко да се охлади и сервирайте.