Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Пилешки бутчета с гарам масала
Пикантни пилешки бутчета с индийски микс от подправки гарам масала.
Разпечатайте рецептата
Време за подготовка:
1
hour
hr
Време за готвене:
20
minutes
mins
Общо време:
1
hour
hr
20
minutes
mins
Тип ястие:
Основно ястие
Кухня:
Интернационална
Ключови думи:
Пиле
Порции:
4
порции
Нужни уреди
1 Cosori Premium Air Fryer
Съставки
79
мл
кокосово мляко
24
г
доматено пюре
3
г
гарам масала
2
г
кимион
3
г
куркума
2
г
кардамон
3
г
чесън на прах
25
г
джинджифил
настърган
5
г
сол
4
пилешки бутчета
Начин на приготвяне
Смесете в купа всички съставки освен пилето и разбъркайте.
Потопете пилешките бутчета в кокосовата марината и оваляйте, така че да се покрият добре. Оставете да се мариноват за 1 час в хладилник.
Изберете опция “preheat” на вашия Cosori Air Fryer, настройте на 175 градуса и натиснете start/pause.
Извадете пилешките бутчета от хладилника и поставете в загретия air fryer.
Гответе на 175 градуса за 20 минути.
Сервирайте със задушен ориз басмати.
Ключови думи
Пиле